2 Ağustos 2012 Perşembe

africology cilt bakım ürünleri

africology ürünlerini duydunuz mu?
duymadıysanız size bugun çok ilginç bilgiler vereceğim demektir :)
denemem için gelen bu ürünleri yavaş yavaş deniyorum detaylı bir post da yazacağım.
önce bir alıntı yapayım bakalım marka ürünleri hakkında ne demiş:

Africology’nin cilt bakım ürünleri cildi canlandırmak ve serbest radikallerin, stresin ve sert Güney Afrika iklim koşullarının neden olduğu hasara karşı korumak için geliştirilmiştir.
Africology, Güney Afrika’nın bazı yerel bitkilerinin iyileştirici özlerinden faydalanmaktadır. Cilt bakım ürünlerimizdeki aktif içerikler hasar görmüş cilt dokusunu onarmada ve zarar görmüş cildin eski haline kavuşmasında değerli maddelerdir. Bu engelleyici süreci başlatmak için asla çok genç olamazsınız.
Fiziksel bedenlerimiz er ya da geç yaşlanacak olmasına rağmen, bu süreci güçlü bir şekilde yavaşlatabiliriz. Derma kozmetikler cilde odaklanarak, su kaybına ve serbest radikallerin yaratacağı hasarlara karşı korur. Günlük uygulamadaki enerji kullanımı içten dışa doğru çalışarak vücutlarımızdaki her bir hücredeki hasarın onarılmasına yardımcı olur.
Pozitif bir iç dünya yaşlanmayan bir oluş yaratır. Sahip olduğunuz her düşünce, heyecan ve hisle birlikte sinir sisteminiz vücudunuzu düzenleyen kimyasal mesajlar oluşturarak fizyolojisinde hafif değişiklikler geçirir. Bu biyo-kimyasal ileticiler sürekli olarak hücre, doku ve organlarınızı oluşturan moleküllere şekil verir.
Africology – Size ve dünyaya karşı hassastır : % 100 Doğal Esans Yağları, Doğal Bitki Özleri, Çevre Dostu.

Firma yetkilisinden aldığım bir bilgiyi sizlerle de paylaşmak istiyorum "ürünlerin içinde koruyucu maddeler bulunmamaktadır,onlar yerine anne sütüne en yakın süt olan keçi sütü enzimi vardır ve bu da İsveç'ten buzlar üzerinde getirilmektedir." bu çok hoşuma gitti.
Cilt bakımından dudak nemlendiricisine, temizleyiciden peelinge,doğal yağlardan çaylara hatta hamilelere özel çatlak önleyici ürünleri bile mevcut.
Body balmlar ve butterları denedim, vucudu çok güzel nemlendiriyor keseden sonra ya da denizden sonra cildimi yumuşacık yaptılar ama yaz oldugu için vucuduma hiç bir şey süremiyorum daralıyorum pek kullanamadım.Yağlı bir yapıyla karşılaşmama rağmen vucudumda yağ hissi bırakmadılar.
Kaliteli doğal bir marka yüksek fiyatlarıyla gözümü korkutsa da cilt bakımında testerları denedikten sonra seversem bir şans verebilirim diye düşünüyorum. Benimki gibi canı isteyince aşırı kuru, canı isteyince yağlanmayı başaran, bu aralar karmalarda seyreden bir cilt için neler yapacak bakalım...
siz de sitelerini buradan inceleyebilirsiniz.
Almak isterseniz internetten sipariş verilebilir veya Harvey Nicholsdan satın alabilirsiniz.

Bir de ilgimi bir ürün çekti ki paylaşmadan edemeyeceğim
bu saf gül toniğini gül suyunu çok sevdiğim için yakın markaja aldım
malum doğal diye satılan gül sularının hemen hepsi gül kokulu su.
üreticiler doğal ve saf gül suyunun o kadar az fiyata satılmayacağını söylüyor.
en iyi ihtimalle gül suyu karıştırılmış su satın alıyoruz.
gözeneklere yaptığı etki onun bile tartışılmazken bu ürünü biraz araştırıp almayı düşünüyorum.
bu ürün yiyecek ve içeceklerde aroma olarak da kullanılabiliyor.
buradan siz de inceleyebilirsiniz.


alıntıdır

2 yorum:

  1. Africology Dünya Kadınlar Gününe Özel ücretsiz ürün tanıtım etkinliği düzenleyerek spa bakımları yapacaktır. Etkinlik Cevahir Hotel İstanbul Asia Tulipa Spa da olup 7-8 Mart tarihleri arasındadır. Katılım için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...