5 Temmuz 2012 Perşembe

artdeco camouflage cream kapatıcı

Gözlatlarım koyu malum o hayalimdeki kapatıcıyı ararken artdecoyu buldum. hayalimdeki kapatıcı mı? tam olarak değil ama yakın,ufak olumsuz yönleri var bana göre yazacağım tek tek.
bol fotolu bir post olacak o yüzden kısaltıyorum anasayfada devamını görmek için buradan lütfen


  • şeftali tonlu olanı gözaltına kapatıcıdan önce corrector olarak kullanıyorum. 
  • göz altlarımı nötrlüyor. 
  • üzerine sıvı bir kapatıcı uyguladığımda daha doğal daha kapatıcı bir sonuç elde ediyorum. 
  • tek sıkıntı çizgilere doluyor ama loose pudra ile( ki harika bir loose pudram var bir dahaki yazıda sizlerle olacak çok memnunum) sabitleyince sabahtan akşama kadar kıpırdamıyor çok kalıcı.

çamurumsu tarafı napıyorsun diyenlere :
o çamurumsu taraf aslında ciltte daha aydınlık duruyor
  • hafif yeşile çalmasından dolayı sivilce izi gibi kızarık noktaları da iyi kapatıyor. kapatıcılıgı yüzde yüz değil tabi ama 10 üzerinden 8 diyebilirim.
  • iki rengi birbirine karıştırılabiliyor olması da güzel farklı renkleri de var buy cosmo da douglas larda bulabilirsiniz.
  • bir diğer olumsuz yanları spf içermemeleri.
ankarada mac te studio finishi denedim gözaltlarıma kapatıcılıgı beni tatmin etmedi. cakey olmaması için çok hafif sürdük çünkü. ama spf içermesi hoş. onu alıp almamakta kararsızım açıkçası.
lancome effacernes spf12, corrector olarak şeftali olanını sürüp üzerine onu sürsem de güneş koruması da istiyorum.
kararsızım yani.

kız kardeşime bu yaz çok stratejik alışveriş yapacağım hep ihtiyaç dedim onun da cevabı şu oldu:
"sahaya inince öyle olmuyoruz abla işler değişiyor" :D bakalım göreceğiz studio finishi yanına prolong wear kapatıcı birde mineralize sini almam umarım.

neyse efenim fotolarla devam edelim
 altları mıknatıslı paletlere yapışabilirler.

 çıplak bileğim
 dağıtılmamış hali
düz zeminde kapatıcılığı mükemmel göz altında biraz daha azalıyor ama hala iyi.

 diğeri de tende o kadar çamur gibi durmuyor renk bütünleşiyor doğallaşıyor.
bir kapatıcı değerlendirmesi daha bitti daha kaç kapatıcı değerlendireceğim mükemmeli bulana kadar bilmiyorum önerilere açığım her zamanki gibi... siz bulabildiniz mi hayalinizdeki kapatıcıyı?

10 yorum:

  1. baya güzel duruyorlar :)
    merak ettim denicem :)

    YanıtlaSil
  2. hayır ben halaa ama halaaa arıyorum :(

    YanıtlaSil
  3. kuzum en ıyısı sen de benım gıbı yap goz altını ıyılestır krem buz tedavısı pc ekranının ısıgını azalt flan baktın olmuyo yıne de o zaman mac studio finish bence en ıyısı hakıkaten. A bak bi de Sephora'nın Fred Ferraguası var o da super bısı onu da deneyebılırsın :) optum guzel yanacıklarından :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım benim sanırım buz tedavisi deneyebilirim farklı kremler denedim ama sadece nemlendiriyorlar sende birtane gördüm bitkisel deneyebilirim onu da :)
      fred ferruga yı bulamadım sephorada koyu renkleri kalmıştı
      ben de öptüm şeker :)

      Sil
    2. aa evet canım fred her sephora da bulunmuyormus acık rengı belkı ıyı olabılır ama dedım ya once ıyılestırmek sonra kapatmak :) herbaderm o bahsettıgın krem evet bıtkısel ya baya ıyı geldı bana kuzum. sevgiler :)

      Sil
  4. Bende denemistim bu kapaticiyi ama sonucundan memnun kalmadim toplandi ve bir sure sonra kapaticiligini kaybetti sanki. Maybelline den mineral concealer fena bulmuyorum ama oda super degil... Benimde goz altlarim genetik olarak cok karalar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maybelline iyidir her zaman bulunur cantamda :) aynen kara gözaltları olunca corrector da kullanmak gerekiyor

      Sil
  5. Ben de merak ediyordum bu kapatıcıları sen aldığından beri ama benim istediğim gibi değiller canım değerlendirmen için tşk <3 Tatlımmm Estee Lauder Double Wear ı şiddetle öneririm kapatıcılığı çok çok iyi ve pudralaşıp kendini sabitliyor tüm gün oynamıyor yerinden. Bi mağazada falan dene istersen. Sonra da uygun fiyat diyorsan buycosmo.com da sipariş ver :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...