11 Temmuz 2013 Perşembe

Vucudunuzu Nemsiz Bırakmayın: Vucut Nemlendiricileri

Yazın gelmesiyle vucut nemlendiricilerine kışın olduğu kadar önem vermediğimi gördüm.Sık duş aldığımız bu günlerde,cildimizde kurumalar gerilmeler yaşanabilir.Güneş ve deniz ikilisi de cilde ekstra kuruluk verebilir.Sık kullanmam için bu ürünleri gözümün önüne bir yerlere koydum.Sizler için de bir yazı hazırlamak istedim. Kremlerden önce bir kaç önerim olacak:
  • Bol su içmek
  • Nemlendirici Banyo ürünleri kullanmak
  • Uyumadan önce ferahlatıcı nemlendiriciler kullanmak yazın cildin kaybettiği nemi geri getirmenize yardımcı olacaktır.
  • Bebe yağı her zaman kurtarıcı ve besleyici bir ürün,korkmadan vucudunuza kullanın.
Raen Portakallı Vucut Losyonu: Buram buram narenciye kokan orta seviyede nem veren bitkisel ve el yapımı bir ürün. Uyumadan önce kullanmayı çok seviyorum.
Beauty Formulas Aloe Jeli: Watsons dan aldığım bu jeli sevemedim cildime ferahlık verse de nemlendirmesi yeterli gelmedi.Yağlı ciltler için güneş sonrası iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.
Vaseline Aloe Fresh Nemlendirici: Favorim olan vucut losyonu.Hemen emilip arkasında yumuşacık bir cilt bırakıyor.
Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi: Yoğun nem isteyenler ve kuru ciltler için uygun fiyatlı bir ürün.

Konu vucut bakımı olunca onlarca alternatifimiz var.Benim bu yazı için sık kullandığım ürünlerden seçtiklerim bunlar.Sizler neler tavsiye edersiniz?Var mı keşfetmem gereken harika ürünler?

3 yorum:

  1. Kuru bir cilt sahibi oldugumdan nemlendirmenin onemini cok iyi biliyorum ve alerjikte bir cildim bir arada bunlari deneyeyim :)
    Www.kiriksemsiye.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben şu ara karışık gidiyorum tbs shea'yı çok beğendim zümrem geçen yazdığım, bir de yves'in kavanozdaki vanilyalı vücut kremini seviyorum. Arada da Korres :D elimdekiler alınca Burt's Bees almak istiyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burt's Bees ben de denemek istiyorum zümrem

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...