20 Temmuz 2013 Cumartesi

PHYTO Defrisant-Elektriklenme Önleyici Balm

Şu an yamulmuş olan tüpü bu ürünü ne kadar çok sevdiğimin bir göstergesi aslında.Bir kaç ay önce aldığım ürün benden beklenmeyecek bir hızla tükendi.Saçlarım asla yıka-çık saçı değil önce onu söylemeliyim,ısıl işlem görmeden insan içine çıkacak hale gelmiyor haliyle yıpranıyor ve kuruyor.Üründe en çok sevdiğim şey de saçlarımı daha az işleme ihtiyac duyar hale getirmesi oldu.Bir miktar ürünü nemli saçıma uygulayıp kurutunca 5 dk bile sürmeyen düzleştirme ya da maşa-artık canım ne istediyse-yetiyor.Elektiriklenmeyi önleyip saçları ipeksi hatta su gibi akışkan yapıyor.Yağlanma konusunda hiç bir katkısı yok diplere yaklaşsam da yağlandırmıyor ve kırıkları kamufle ediyor.
 
Fiyatı tek olumsuz tarafı kısa sürede bitirmem de tuz biber oldu fakat kendisine çok benzeyen,uygun fiyatlı bir ürün keşfettim bir sonraki yazım da ona olacak.

Phyto markasının sadece bu ürününü denedim ve çok beğendim.Muadillerine göre yüksek fiyatını kesinlikle hakediyor.Sizin tavsiye edeceğiniz ürünleri var mı? Başka ürünlerini de denemeli miyim?









11 yorum:

  1. Bu ürünü bu aralar çok sık duyuyorum acaba baksam mı diyorum ama fiyatı fazla geldi:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatı biraz fazla saçlarım kısa olmasına ragmen cabuk bitirdim
      saçlarına göre karar ver bence :)

      Sil
  2. ben cok merak ediyorum phyto nun bu urununu cunku benim sacimda ayni durumda elimdek urunler bitsin denemek istedigim ilk siradaki urun sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım memnun kalırsın deneyince ben oldukça beğendim

      Sil
  3. Bu markanın ürünlerine fena halde takmış durumdayım:) Bu yazı süper oldu çünkü bu ürünü alıp almama arasında kararsızdım oyy alırım ki şimdi teşekkürler birde hani senin nude renkli bir dudak kalemin vardı oriflameden adını verebilir misin bana lütfen onu arıyorum yine :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım memnun kalırsın canım :)kohl pencil nude diye geciyor o kalem canım

      Sil
  4. nereden aldın canım birde fiyatı nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi eczane sitesinden almıştım ama hatırlamıyorum canım dermobakım gibi bişiydi 50küsürdü fiyatı

      Sil
  5. Phyto 7 nemlendirici krem testerını kullanmıştım.Tester yaklaşık 1 hafta kadar gitti:) Saçlarımı ağırlaştırmadan nemlendirmişti.
    Genel olarak Phyto'nun ürünleri güzel ama bazılarının fiyatı biraz yüksek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatları uygun olsa alınası ürünler gerçekten de

      Sil
  6. Benim saclarim aslan yelesi gibi gur omuz hizamdan biraz uzun ve ayni dedigin gibi yika cik saci degil.. İlla fon cektirmem lazim. Fiyati ne kadar bilmiyorum ama dediklerinize bakilirsa yuksek ve benim sacim 3kerede bitirir bu tupu :( Diger onerinizi merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...