23 Temmuz 2013 Salı

Loreal Lumi Magique Fondoten

 Loreal in fondotenlerinden ilk kez kullanıyorum.Türkiyede fiyatlarını drugstore ürünlerin üzerinde tutmaları biraz can sıkıcı olsa da indirim zamanlarında alınabilecek iyi bir fondoten bulduguma mutluyum.
 Rose Porcelain rengi NW25 iseniz size tam olacaktır.Şişe tasarımı olarak pembe altın görünümünde benim çok hoşuma gitti.
  • Yapı olarak akışkan ama 2 pompa ile bütün yüzünüze yetecek kadar yoğun
  • Cillde uyum sağlıyor azdan ortaya doğru kapatıcılık veriyor-ışığı yansıttığı için cilt daha pürüzsüz duruyor.(Işıltılı bir fondoten değil cilde yağlı bir parlaklık da vermiyor)
  • Lancome Teint Miracle fondotene çok benzettiğimi söylemeliyim gerek doğal duruşu gerek cilde verdiği aydınlık ve sağlıklı görünüm olarak dupe olarak gösterebilirim.
  • Cildimi kurutmadı ekstra da yağlandırmadı.T bölgeme matlaştırıcı pudramı kullandım.
  • RT Expert Face ile uygulamamın sebebi bu aralar cildime ne sürsem onunla uygulamam.Güzel bir sonuç alıyorum;ikisi uyumlu.Elinizle bile uygulama yapabileceğiniz kolay bir fondoten olduğunu da söylemeliyim.
  • Kalıcılık çok uzun değil,4 5 saat sizi idare eder sonra tazelemeniz ya da pudralamanız gerekebilir.
  • Keşke SPF içerseydi mesela 15 yeterli olurdu fakat güneş koruyucu içermemesi akşam kullanım ve foto çekimleri için ideal. Edit: Sevgili Emel in uyarmasıyla şişenin arkasındaki SPF18 yazısını gördüm şok şok şok :)
 Tavsiye edebileceğim beğendiğim bir ürün oldu.Siz denediniz mi? Yapı olarak böyle ışığı yansıtan fondotenler mi yoksa mat fondotenler mi sizi çekiyor?
*Ürün Loreal tarafından gönderildi yorumlarım objektiftir.Çekiliş ile bir izleyicime de hediye ettik.Aktivite yüzümüze gözümüze bulaştı,izleyicime yanlış ürün gitti aylar geçti hala telafi etmediler,mailler cevapsız iletişim sıfır.Bir daha kendileriyle hediye etkinliğine girmem çok zor.İzleyicimden tekrar özür diliyorum.Lorealden de beni ve aktiviteye katılan diğer blogger arkadaşlarımı düşürdükleri bu nahoş durum için bir özür bekliyorum.

16 yorum:

  1. Ben denemedim ama çok merak ediyorum en acik rengimi bu ? Bu arada gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim en açık değil sanırım tam bilmiyorum renk skalasını

      Sil
  2. Görünüşü gerçekten Teint Miracle'a benziyormuş. Nispeten daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak düşünülebilir :) Gerçi kalıcılık olarak Teint Miracle bambaşka tabii :)

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalıcılık açısından ve SPF li olmasından dolayı Teint miracle bir başka her zaman :)

      Sil
  3. ben de bu fondoteni çok beğendim.benimkinin arka kısmında spf 18 olduğu yazıyor.

    YanıtlaSil
  4. ben de bu fondoteni çok beğendim.benimkinin arka kısmında spf 18 olduğu yazıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şaşırdım bir bakayım benimkine öyleyse çok sevinirim baya inceledim umutla ama

      Sil
    2. Editledim yazıyı gerçekten öyleymiş çok mutlu oldum buna :)

      Sil
  5. Lancome ve Loreal zaten aynı firma.Ürünlerin pahalı muadilleri õnce Lancome olarak piyasaya çıkıyor ;arkasından Loreal daha ucuzunu sürüyor.Mesela Lancome Genifique serumla Loreal Youth Code serumun aynı olması.Hatta youtube incelemelerine göre Youth Code daha iyi.Bu üründe mutlaka bir Lancome muadilidir.Elimdeki ürünlerim bitince bende denemeyi düşünüyorum.Uzun bir yorum oldu kusura bakmayın :)
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu konuda size katılıyorum muadil oluyor mutlaka ürünleri
      teint miracle kullandım birebir aynı diyemem ama yerini tutar
      youth code u da merak ettim şimdi:)

      Sil
    2. Youtube'da genifique ve youth code yazarsanız bir sürü karşılaştırma videosu çıkıyor.Genifique serumu denedim,videoları gördükten sonra youth code serum aldım ama henüz denemedim.Aldığım yerde testerdan denedim yapısı aynı gibiydi.Şişe tasarımları zaten birebir aynı :))

      Sil
    3. merakım arttı da arttı TR de var sanırım hiç bakmamıştım bir bakayım

      Sil
  6. Ben de dortdortlukblog'un düzenlediği çekilişte Lumi set kazandım, bana da yanlış numara göndermişler :) ama yine de çok da farklı durmadığı için problem olmadı. Ürünün bana ulaşması oldukça uzun sürdü çünkü bu tarz işlerle ilgilenen kişiyi işten çıkarmışlar. Sanırım sizdeki de onunla alakalı bir problem olsa gerek. En kısa zamanda çözüme kavuşur umarım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bir problem olmuş yine de bahane değil gerçekten çok alakasızlar
      size en azından uymuş benim kazanana giden aşırı koyuymuş en koyu rengi yollamışlar

      Sil
  7. Teint miracle'a muadil diosan bitince denemeli hemen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 18SPF de varmış bence muadil olarak kullanılabilir yarı fiyatından da az

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...