24 Mayıs 2013 Cuma

Mizu.com ile Online Alışveriş Çok Keyifli



 Online alışveriş tutkunlarına Mizu.com dan bahsetmek istiyorum.Parfüm ve takı ile başladıkları online alışveriş hizmetine makyaj malzemelerini de ekleyip ürün çeşitliliği ve orjinal ürün garantisi sunuyorlar.

Parfüm kategorisinde fiyatları ve ürünleri incelemelisiniz.Ürün orjinalliği konusunda güven veren sitede ister kendinize ister hediye olarak çeşit çeşit parfüm bulabilirsiniz.

Yaz gelirken incecik kıyafetleri şık ya da renkli takılarla süslemek isteyenlerin  Takı bölümüne göz atmalarında fayda var.Tasarım ve kişiye özel ürünler de bulabilirsiniz.Belki de aradığınız Tek Taş Mizu.com dadır.

Makyaj malzemeleri alırken önce blog/forum gezip yorumları; sonra mağaza mağaza gezip fiyatları alıyoruz.Mizu.com u da listenize ekleyip güncel ürün,fiyat ve kampanyaları takip etmelisiniz derim.

 Allık ruj  rimel  göz kalemi ve bir çok makyaj malzemesini bir arada bulabilirsiniz.

Mizu.com ile tanışmak için sizi buradan alalım: TIKTIKTIK



*tanıtım yazısıdır.kozmetikdeneyimleri.blogspot.com.


4 yorum:

  1. mizuyu kullandınız mı? güvenilir mi ? asıl ürünler orjinal mi??

    YanıtlaSil
  2. Urunlerin orjinalligi konusunda suphem yok bir kez alisverisim oldu sikintisiz hizli oldu bi de her asamasini maille bildiriler. umarim sizinki de problemsiz olur.
    Bir de ttnetlilere indirim vardi bi ara mizuda ama var mi bilmem.

    YanıtlaSil
  3. ya kime sorsam parfüm hemen uçuyor hiç kalıcı degil ürünler sahte falan diyorlar o yüzden size sormak istedim alışveriş yaptıgınızı okudum da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ilginc ben caboutine aldım orjinalliğinden şüphem yok orjinalliğini kontrol edebilecekleri siteler mevcut bir baksınlar koca firma cesaret edemez tenezzül de edeceğini sanmam
      ama bir baksınlar yine de

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...