26 Mayıs 2013 Pazar

Loreal Paris Lumi Magique Seti Kazanmak İster misiniz?

Loreal Paris Lumi Magique set olarak beni çok heyecanlandırmıştı.Hepsini almayı düşünürken denemem için yollanmasına çok mutlu oldum.Ürünleri yorumlayacak kadar deneme fırsatım olmadı ama yazıyı hemen yazmak istedim çünkü sizin için de bir hediyem var.Başka güzel bloglarda da yer alan bu hediye etkinliği sayesinde bir çok okuyucumuz bizimle bu ürünleri deneme şansı bulacak.
Çekiliş sonucu 1 okuyucum bu sete sahip olacak.Çekilişim an itibariyle başladı, 26 mayıs gecesi sona erecek.Random.org ile katılımcılar arasından 1 kişiyi seçeceğim.
Çekilişe katılmak için izleyicim olmanız gerekmiyor, sizden tek isteğim aşağıdaki anketi doldurmanız.Her katılımcının 1 hakkı olacak ama Duyuru yapmanız beni çok mutlu eder.

“Sanki cildimin her bir ayrıntısı ışıldıyor...”
Makyaj uzmanı L’Oréal Paris’ten devrim yaratan likit ışıltı teknolojisi! L’Oréal Paris laboratuarlarında ışıktan ilham alınarak son teknolojiyle hazırlanan formülüyle Lumi Magique,  makyaj dünyasını sihirli güzellikle tanıştırıyor. %40 saf su içeren hafif formülüyle, maske etkisinden uzak mükemmel bir kapatıcılık sağlarken, aynı zamanda cildin doğal ışığının yansımasını sağlar, canlı bir ten rengi yaratır. Aydınlık kazandıran ilk likit fondöten Lumi Magique, saf bir ışık aydınlığını cilde kazandırırken hafif dokusu ve 8 saat nemlendirme özelliği ile eşi görülmemiş bir makyaj deneyimi yaratır.
Sıradan fondötenler cildin rengini eşitlerken cildin doğal ışığını opak bir film gibi kapatır, Lumi Magique likit ışıltı teknolojisi sayesinde cilt kusurlarını mükemmel bir şekilde kapatırken, aynı zamanda cildin doğal ışığının yansımasını engellemez, doğal ve aydınlık bir görünüm sağlar.
Lumi Magique fondöten, makyajda sihirli güzelliği vaad eden bazı ve aydınlatıcısı ile beraber, cildinizi gölgelerden arındırıyor. Lumi Magique Pure Light Baz, cilde doğal bir ışıltı kazandırırken aynı zamanda makyaja hazırlar, 12 saat kalıcı bir makyaj deneyimi sağlar. Lumi Magique Touch of Light Aydınlatıcı, yüzünüzde ön plana çıkartmak istediğiniz noktaları aydınlatır.
Önerilen Tüketici Fiyatları

Lumi Magique Fondöten: 39.99 TL

Lumi Magique Pure Light Baz: 39.99 TL

Lumi Magique Touch of Light Aydınlatıcı: 39.99 TL

2 yorum:

  1. Süper bir hediye etkinliği olmuş cnm bnm, sen de kullanınca yorumlarını bekliyorum:*

    YanıtlaSil
  2. Bunlar çok güzel formu doldurdum bana iyi şanslar :))
    Bu arada blogunu geç farkettim ama olsun geç olması hiç olmamasından iyidir :))
    deneyimlerini okumak güzel..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...