13 Şubat 2013 Çarşamba

Sık kullanılanlar: Dudak İkilisi *Beauty face Plump&Shine Gloss ve Oriflame Nude Kalem

Beauty Face in bu Gloss u dolgunlaştırma özelliğinden ziyade verdiği nem ile yazdan beri sık kullandığım dudak ürünüm oldu.Sık kullandığım derken lipbalm dışında en fazla haftada bir ya da iki kez kullanıyorum.Dudak ürünleriyle aram pek yok genelde unutuyorum. 

Oriflame ın bu nude kalemi ise aslında göz içine kirpik diplerine de sürülebiliyor ama ben dudak çevresinde çok seviyorum.Özenli bir makyaj yapacaksam dudak çerçevesinin dışına kalemi sürüyorum.
Sonra elimle hafifçe yediriyorum;üstteki resimdeki gibi hafif bir aydınlık elde ediyorum.
 En son da hafifçe gloss u uygulayıp görünümü tamamlıyorum.Dudak makyajı benim için bir süredir bundan ibaret,universitede öğrenciyken bordolar kırmızılar koyu fuşyalar kullanan insan ben değilmişim gibi şimdi o renklere mesafeliyim.Kullanamıyorum.Biraz da köyden bozma bir ilçede görev yapmamdan kaynaklanıyor çünkü ilk atandığım zamanlar koyu rujlar kullanırdım.Derste konuşurken cocuklar sadece dudağıma odaklanınca rahatsız olmaya başladım.Sanırım renklerle arama çocuklar girdi :)

6 yorum:

  1. Tam da bugün, acaba bu kalemi dudak çerçevelemek için kullansam mı, diye düşünmüştüm! Harikasın, denemeden yapılmışını gördüm :) Muck!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben gözde kullanamıyorum bunu sevindim işine yaradıgına :))
      sevgiler benden :)

      Sil
  2. En şeffaf, en açık renk ojelere bile takılıyor çocuklar. Rahatsız oluyor insan, kullanamıyor bir süre sonra haklısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğretmen stili diye bi şey oturuyor bi süre sonra gerçekten :)

      Sil
  3. Doğal duruyormuş :) Bu yazıyı iletmen süper oldu teşekkür ederim simdi yeni hedefim bu nude kalem tam aradığımı buldum işte ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım kullanınca da beğenirsin sevgiler :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...