4 Şubat 2013 Pazartesi

Doa Kozmetik ten yeni bir alışveriş

  •  Doa kozmetik uygun fiyatlarıyla ve doğal ürünleriyle zaman zaman stoklarını yokladığım eğlenceli bir site.Geçenlerde argan yağını stokta görünce hemen bir sepet alışveriş yaptım.
  • Kayısı çekirdeği yağını göz çevrem için almıştım ama kesinlikle önermiyorum göz çevresine yağ mı sürülür KozmetikD diyerek kendimi azarlayıp durdum. Göz altlarımda çıkan tam 3 adet minik yağ butonunu yok etmekle meşgulum bu aralar (asla çıkmayan bir şeydi bende kesinlikle yağa bağlıyorum).. Saç maskelerine falan koyarım artık..
  • Argan yağı ise meraktan aldım kullanmaya hala kıyamıyorum :) Saç maskesine karıştırıp kullandım bir kez ama pek fark göremedim düzenli kullanabilirsem yorumlarımı yazacağım.Asitli zeytin yağına benzer hafif bir kokusu mevcut.
  • Shea yağı ailemizin yağı oldu.Saçlarımıza ellerimize sürüyoruz.Tüylere ve saçlara çok iyi geldiğini söyleyebilirim.Eşim yanaklarına sürüyordu yanaklarındaki tüyleri kararttığını ve tüy çıkardığını söyledi.Demek ki neymiş Saçlara sürüyoruz ama yüze asla.
  • Hindistan Cevizi Yağı ise çok severek kullandığım bir yağ keşke 3 5 tane alsaymışım. Saçlarıma kullanıyorum.
  • Naneli sabundan pek hoşlanmadım.
  • Amon Ra keratin maskesini ise Doa Kozmetik Hediye olarak koymuş pakedime. Kokusu saçtan çıkmıyor Fıstıklı cheetos gibi bir kokusu var. Saçlara iyi geldiği doğru ama o koku beni biraz rahatsız etti.
Doa Kozmetik ile Blogumun işbirliği veya reklam çalışması yok.Okuyucuya da bu konuda hak veriyorum sorulan sorulara genel bir cevap olsun bu da.Objektif yorumlarıma herzaman güvenebilirsiniz.

SEVGİLER

32 yorum:

  1. Hepsini güle güle güzel günlerde kullan.Kayısı çekirdeği yağını sürüp ne kadar beklettin?Yarım-1 saat bekletip yıkamak gerekiyor yoksa yağ bezesi yapıyor gerçekten:)Ben keratinli maskeyi çok beğendim.Gözle görülür fark oldu yıpranmış/boyalı/röfleli saçlarımda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayısı çekirdeği yağını silmedim ben o_O öyle kaldı :D
      Maskeyi kullanırım sanırım ama başka yağlarla karıştırırm.
      teşekkür ederimmmm

      Sil
  2. Kayısı çekirdeği yağını mevsim geçişlerinde yüz maskesi gibi kullanabiliyormuşuz. Bahar aylarına girerken, haftada 1-2 kez, yüze sürüp 15-20 dakika bekledikten sonra bir pamukla silmek suretiyle kullanılabiliyormuş :)

    Ben hindistancevizi yağını göz çevremde kullanıyordum, hiç yağ butonu vs çıkmadı. Ama, sanki hiçbir olumlu etkisini de görmedim gibi. Emilmiyor bu yağ sanki, öyle kaldı gibi göz çevresinde (gece tabii ki). O yüzden artık kullanmıyorum. Belki onu da göz maskesi niyetine kullanırım. Saçımda denedim bir kez, .ok sertleştirdi uçlarını... sen nasıl kullanıyorsun acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. H.Cevizi yağını yüze de serum gibi kullanabiliyormuşuz haftada bir falan ama denemedim
      Göz cevresine babam kullanmıştı komik ama onda çok işe yaramıştı botoks gibi :D
      bana yaramadı canım ya buton ıktı bildiğin pişman oldum
      H. cevizini de denemeye korkuyorum şimdi
      Saçlara sürüp bekletiyorum normal yağları da oyle güzel yumuşatıyor benim saçlarımı canım

      Sil
    2. Korkmakta haklısın :/

      Hindistan cevizi yağını ben de öyle kullandım ama sertleştirdi... bilemedim neden...

      Sil
    3. acaba yıkarken iyice cıksın diye çok mu yıkıyorsun?

      Sil
    4. Yoo, bir kez şampuanladım. Ama zaten, saçımı yıkamadan önce de elime diken diken gelmişti. Nemli saç uçlarına sürüp 1 saat kadar beklettim saçımda. Otacı bitkisel şampuanla yıkadım, saç kremimi sürdüm, ama epey diken diken kaldı uçları :/

      Sil
    5. allah allah ben sade denemedim ama deneyeyim bakalım olcak mı bende de

      Sil
    6. Tamam :) Çok sevinirim deneyince sonucu yazarsan :) Teşekkürler!

      Sil
  3. Bu arada, Fransa'ya gidecek bir yakınıma Sebium Global siparişi verdim dayanamayıp :) Bakalım bakalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de onlineeczanem.com da buldum köfre halinde sebium jel de var yanında yazcaktım sana tam
      54 Tl

      Sil
    2. Teşekkür ederim :) Fransa'dan yarı fiyatına geliyor neredeyse :) Ama bu kofre şeklinde olan, özellikle jelini de kullananlar için iyiymiş. Teşekkürler bilgi için :)

      Sil
    3. yurtdışı daha avantajlı oluyor tabi umarım beğenirsin canım

      Sil
    4. Uamrım :) Serum2u çok seviyorum; bunu da beğeneceğimi umuyorum :)

      Sil
  4. merhabalar.. benim de göz altımda yağ bezesi oluştu,sen nasıl kurtulmaya çalışyorsun acaba? çok canımı sıktı bu beze :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebium Global den azcık azcık sürüyorum ama göz çevresi de hassas korkuyorum da kurutmasından
      napıcamı ben de şu an bilmiyorum banyodan sonra yumuşamıştır diye sıktım bi kere hiç oynamadı yerinden acıdı falan tavsiye etmem

      Sil
    2. Konuya atlamış gibi olacağım ama, hiç dokunmazsanız 1-2 hafta içinde kendiğinden geçiyor o bezeler... tabii, beze oluşmasına neden olan ürünü kullanmayı bıraktıysanız :) Geçmiş olsun :)

      Sil
    3. atla tabii canım benim geçer sanırım :)

      Sil
    4. gözaltlarında oluşan yağ bezlerine naçizene önerim; tonik kullanmanız. Aslında yüz toniğinin göz kenarına sürülmediğini biliyorum ama yağ bezelerine karşı birebir sevgiler...

      Sil
    5. öneri için çok teşekkürler:)ne tür bir tonik acaba ? onlarında çeşitleri var zaten butonlarım geçmek üzere ama merak ettim tekrarlarsa denerim :)

      Sil
    6. Herhangi alkolsüz bir tonik olabilir.

      Sil
    7. teşekkürler öneri için :)

      Sil
  5. hindistan cevizi yağını aldım ben kuru saçlarıma bi çare olsun diye ancak bir türlü deneyemedim. keratin maskesinden bana da göndermişler. yukarıdaki yorumlarda çok faydasını gördüklerini yazmışlar. umarım ben de faydasını görürüm. gına geldi kuru saçlarımdan bu ara. köpük falan da kullanmak istemiyorum artık.bazı kızları görüyorum. saçları ne güzel, bukleleri birbiri içine geçmemiş. özeniyorum resmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru saç zor gercekten benim de bazen cok kurur
      yves rocherin balsamını önerebilirm yaglandırmadan yumuşatıyor
      banyoda da sac maskesi olabilir

      Sil
  6. Kozemtik deneyimleri, sakın sıkma o butonları. İğne ile temizliyorlar onları ama profesyonel birinin yapması lazım.Ben hiç yaptırmadım ama biraz araştırma ile iyi bir yer bulunur. Göz çevresi çok ince olduğu için yağ sürmek çok riskli bence.Sen yine jel-krem tarzında bir şeyler kullan, zamanla hafifler inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok buyuk degıller sanırım gecer zamanla daha oncede bi kac kez cıkıp kayboldular
      cok tesekkür ederim :)

      Sil
  7. Ben de şey soracaktım erkek arkadaşımın tepesi açılıyor aslında 25 yaşında ama bu yaşta dökülmesi çok üzdü acaba bu shea yağından alsak fayda eder mi kii?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı dert bizde de var anlından dökülüyor hafifce eşimin ama öyle cok yeni saç cıkaracagını falan sanmıyorum belki güçlendirir
      bir de eşim b12 vitamini ve çinko hapı aldı bir de yvesrocher n şampuanlarından sonra iyice azaldı dökülmesi ve saçları güçlendi

      Sil
    2. aynen ben de senin gibi düşünüyorum olanları koruyalım diyerekten, biz de placenta diye bir şampuan aldık onun yanında e-b vitaminli maske yapıyoruz bugünde sipariş verdim doadan çoook sağol =)

      Sil
    3. umarim memnun kalirsiniz siz de su maskeleri vakit bulsam da yapsam ben de

      Sil
  8. Ben de satın aldım baya bir şey tek bir sabun bile hediye etmediler :))Maskeyi geçen gün denedim ve yazdım yazısını da ama kokusu güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kokusundan gerçekten hoşlanmadım cnm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...