2 Nisan 2012 Pazartesi

maybelline AFFINITONE fondoten


maybelline NY den güzel bir jest ile karşınızdayım. ne zamandır "uygun fiyatlı fondoten bulsam kendime alternatif olur" diyordum, bu fondotenin nemlendirici yapısı kuru cildime iyi gelir diye düşünmüştüm.kapatıcısını tek geçtiğimi okuyanlar artık ezberledi.
ben daha almadan maybelline şık bir kutu içinde bana yolladı.bu güzel sürpriz için teşekkür ediyor fondoteni değerlendirmeye geçiyorum.

 
  • su gibi incecik bir yapısı var elimdeki tek fondotenim lancome teint miracle olunca hafif fondoten sevdiğimi ondan anlayabilirsiniz. bu fondotende çok hafif.
  • uygulaması çok kolay, parmaklarınızla kolayca sürebilirsiniz. ama ürün cok sıvı, ben el ile bol bol sürüyorum ayarlayamıyorum çok.187 fırca ile sürmek daha iyi oldu, daha az ürün ile daha iyi sonuç alıyorum.
  • kapatıcılığı orta.
  • bana gelen sarı alttonlu, hatta ilk önce biraz koyu gelecek diye düşündüğüm bir renk. ama cilt ile bütünleşiyor. asla maske etkisi yapmıyor. kat kat uygulayabiliyorsunuz. 
  • nemlendirici yapısı ile kuru ciltler için süper bir ürün.
  • bende parlama yapmadı. pudra ve fix+ ile sabitledim. pudrasız sadece fix+ kullanınca gün içinde T bölgemde biraz parlama olabiliyor. bu demek oluyor ki T bölgeniz yağlıysa parlama yapabilir.
  • kalıcılıgı orta diyebilirim akşama doğru hafifledi biraz ama ne mimik cizgilerinde ne de burun kenarında vs. birikme yapmadı.
  • özetle nemlendirici yapıda, orta kapatıcılıkta, doğal bitişli sorunsuz bir fondöten arıyorsanız uygun fiyatıyla denemeye değer diyorum.




ürün için maybelline neler demiş bakalım:
AFFINITONE
CİLT RENGİNİ BÜTÜNLEYEN NEMLENDİRİCİ FONDÖTEN
Yapay pigmentlerin verdiği maske görünümü yerine ten renginizin doğal güzelliğine kavuşun! Affinitone, içerdiği doğal renk pigmentleri ile cilt rengini bütünler ve cilt dokusu ile mükemmel uyum sağlar. Cildi E Vitamini ile korur ve nemlendirir. Yumuşak formülü ile üstün kapatıcılığı ve cilde nefes aldıran rahatlığı birleştirir.  Dermatolojik testlerden geçmiş Affinitone, cildi zararlı dış etkenlere karşı korur.

5 ciltle uyumlu renk seçeneği…

Yaklaşın! Doğallık hiç bu kadar mükemmel olmamıştı.
Önerilen Tüketici Fiyatı : 17,99 TL

sevgili "ürün firma tarafından yollanmış ondan beğendin"ciler, 
kendi üzerimde denedim, objektif olarak yorumladım, evet oldukça beğendim

11 yorum:

  1. biz de gecen hafta kızlarla denedik. Begendik de alacagız insallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu kadar beklemiyordum canım gerçekten iyi :)

      Sil
  2. Alınası bir ürün gibi duruyor gerçekten :) güzel günlerde sür tatlımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım. ama bildiğim kadarıyla senin cildin karmaydı değil mi? senin T bölgesinde parlama yapabilir ama aşırı olmazdır pudra ve bazla güzel olurdur dene bi :)

      Sil
  3. Benim de merak ettiğim bir üründü. Max Factor'ü tek geçerim ama anladığım kadarıyla denemeye değer bir ürün. Sıvı yapıda olması muhteşem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım maxfactör kullanmadım hiç ama maybelline nin de denediğim ilk fondöteni. cok kolay uygulanıyor sıvı oldugundan.

      Sil
  4. benim cildim çok kuru pütür pütür oluyor her fondoteni kullanamıyorum sıvı olsa bile , başka bi blogda okumustum kuru ciltlere göre olmadıgını soylemıstı ,sizin de cildiniz kuru siz begenmıssınız tereddütte kaldım :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de kuru ciltlere gore oldugunu düşünüyorum. true match fondoten olabilir mi acaba gordugunuz?

      Sil
    2. bu fondoten olduna emınım , bı kac kısının daha cıldınde puturluk olmus o yuzden kararsız kaldım benimde cildim çok kuru ,belkide sizin kuru cildiniz bizim kadar kuru değildir :)) gerçekten cok zor oluyor yaz kış aynı sorun :s

      Sil
    3. olabikir tabi ki. kuru cilt zor gercekten bazen putur putur oluyor kisin benim de. belki daha kremsi urunler denemelisiniz.

      Sil
  5. ben çok beğeniyorum vazgeçilmez fondötenim oldu onca para verip kullandığım fondötenlerim bunun yanına yaklaşamadı bile kaliteli ve çokta uygun rahatlıkla kullanabilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...