23 Nisan 2012 Pazartesi

deodorant dosyası: nivea dry comfot/ 23 NİSAN

 23 nisan hepimize kutlu olsun. ben erkenden kalktım bayramlıklarımı giyip okuluma gittim. tören alanına götürdüğümüz çocuklar biraz eğlendiler biraz güneşten yandılar ama güzel geçti. 

bir öğretmen olarak diyorum ki; milli eğitim müdürlükleri artık daha orjinal bayram organizasyonları yapmalılar. çocuk şenliği düzenlemeliler mesela. askeri düzende öğretmenler öğrenciler yürüyünce çok mu güzel oluyor? protokol gölgede otururken çocuklarla cebelleşen,- zaten enerjileri dolup taşan cocukları sabit tutmaya çalışmak gibi - çocuğa da bize de eziyet olan işleri yapan biz oluyoruz. bir de güneş,sıcak,koyu renk takım da şart olunca... gurur duyduğum bir bayram biraz zor geçiyor bize.
ama yine de ellerinde Türk Bayrakları olan çocukların neşesini görmek bana yetti de arttı bile..

Ayrıca biz bu hafta okulumuzda bu ilçede bir ilk i gerçekleştirip çocuk şenliği yapacağız. tüm gün ders olmayacak. müzik, eğlence, oyunlar, yiyecekler,içecekler 23 nisan ı tekrar kutlayacağız.
güzel olacak bence :) 

gelelim bu postun asıl konusu olan roll on a.. nivea kokularına bayılıyorum. bu roll on da çok güzel çok fresh kokuyor. ama ter önlemede yetersiz. illa ki kol altlarında ıslaklık oluyor. şöyle sağlam bir roll on istiyorsanız bu aradığınız roll on değil. ama kışları kullanmak için günlük çok güzel ve hafif kokan bir şeylerse aradığınız; deneyin derim.

3 yorum:

  1. evet malesef nivea teri önlemiyor :( Ama gerçekten kokusu güzel :) bayık değil

    YanıtlaSil
  2. canim teri önlemesi icin sana Rexona Maximum Protection´i tavsiye ederim, daha cok krem gibi ve acayip etkili : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canum ama onu görmedim hiç sanırım burda. vardır belki bi bakarım ben bambu rexona dan da cok memnunum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...