12 Nisan 2012 Perşembe

bioder yüz bölgesi tüy azaltıcı serum 3. ampül

3. ampülü kullanmaya yeni başladım. aslında 2 ampül yani yaklaşık 2 aylık bir kullanım söz konusu.
  • bıyık gibi yüzümdeki minik diğer tüylerde de seyrelme ve zayıflama oldu. zaman içinde daha da iyi olacağına inanıyorum zaten problemim öyle büyük değil az bıyık işte :) her ampule başlarken güncelleme yapacağım.
  • merak edenler almak isteyenler soruyorlar krem mi serum mu diye. ben kremini ünv. de kullanmış ama memnun kalmamıştım. hergün sürmesi zor, kokusu da kötüydü ayrıca gözenekleri tıkayıp sivilce yaptığını düşünüyorum. 
  • serumda böyle bir şey yok.ayda sadece 3 gün sürüyorsunuz. cildimde herhangi bir hassasiyet yada olumsuzluğa sebep olmadı.
  • tek negatif yanı kokusu çok kötü.
  • uzun süre kullanmayı planlıyorum 3.lü setlerinden stokladım.yani macera devam edecek takipte kalın  :)

8 yorum:

  1. bende kıl dönmesi yapmıştı.ama azalttı da tüyleri.

    YanıtlaSil
  2. ben iki üç set bitirdim, hiç etkisi yok diyeyem, işe yarıyor belli ama sürekliliği sağlayamadım.hep ara vere vere kullandım.kokusu da çok kötü ya senin dediğin gibi, bir de bacakta felan renk bulaşıyor giydiklerine.neyse umarım sende işe yarar ve kullanabilirsin

    YanıtlaSil
  3. Ben de lisede kremini kullanmistim yuz bolgesi icin fakat senin de dedigin gibi sivilce yaptigini düsündüm. kreme devam etmek cok zor dene bakalim belki ben de serum alabilirim memnun kalirsan takipteyim cicim:))

    YanıtlaSil
  4. ben vücut için olan başlangıc setinden kullandım gecen ay. bu ay da devam edecegım, hatta roll on unu da kullanıyorum. etkili bence :) bir de bu eski formulu, yapıs yapıs oluyor ve gıysılerde leke bırakıyor dıye yenisini çıkarmıslar. yeni serumumu bu yeni seriden alacagım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bu eski yapış yapış oluyor pekmez gibi kokuyor eşim nöbetteyken sürüyorum rahatsız ediyor kokusu onu :)yeniden haberim yoktu canım 4 5 ampülüm var daha bitince alırım ondan

      Sil
  5. Ben Bioder Epiten Vücut için ağda bantlarını bacaklarımda kullanıyorum. hem diğerlerine nazaran daha az acımasını sağlıyor. Ayrıca sürekli kullanımda tüylerin köklerini etkisiz hale getirerek tüylerin azalmasını da sağlıyor.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba . Ben yüzümu hc aldrmadm ve favori blgem de az olsa var tyler . Rahatsz olmaya basladm . Bu ürünü kullanirsam etkisini grrmuyum . Eczaneye gttgimde sirf satmak icin cok ovdu o yuzden almadm yksa alacaktim.kullananlar bi yardim etse ck sevinirim.ayrica tamamen btti mi sizde etkisi nasl oldu

    YanıtlaSil
  7. Merhaba .ben yüzümü hic aldrmadim ama favori blgem de az da olsa var raharsz edyor beni . Mumkunse kullananlar sonucunu yazabilir mi . Kullanmalimiyim serumunu . Ve siz bunu yazmissiniz sonra sonucunu paylasmamassiniz . Sonucunuz ne oldu .teşekkürler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...