11 Nisan 2014 Cuma

Essence Kaş Kalemi 02 Brown

 Kaşlar bir makyajın olmazsa olmaz tamamlayıcılarından. Bakışlarınıza ifade katacak kaşlarınız istediğiniz gibi değilse kaş makyajı imdadınıza koşuyor. Far,kalem,wax hatta rimel şeklinde bir çok ürün kozmetik dünyasında mevcut.
Sizin de başınıza gelmiştir ; "kaş alan kız"ın gazabına ben de uğradım.Kaşlarımı  özellikle inceltmediğimi söylememe rağmen aynaya baktığımda incecik kaşlarla karşılaştım.
Kaşlarımdan genelde memnun olduğum için pek makyaj düşünmemiştim fakat yeni kaşlarım uzatana kadar biraz makyaja ihtiyaç duyuyordu. Bunun için ilk defa bir ürün denedim ve sonuçtan memnun kaldım. Almayı düşünenler için deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
  •  Uygulama şeklinize bağlı olarak doğal veya dramatik sonuç elde edebiliyorsunuz. Kaş fotosu çekmedim çünkü uygulama konusunda ben de acemiyim. 
  • Fırçası uygulamayı doğallaştırmak adına kullanışlı.
  • Kalıcılığı gayet yeterli, sabah uygulayıp akşam geldiğimde hala durduğunu görüyorum.
  • Fiyatı çok uygun, özellikle de "acaba alsam kullanır mıyım?" diyenler için. Bir denemenizi tavsiye ederim.
Siz neler kullanıyorsunuz ? Hiç "kaş alan kız" sizin kaşlarınızı da inceltti mi? 
Sevgiler

8 yorum:

  1. O kaş alan kız faciasını yaşamayan yoktur bence :(

    YanıtlaSil
  2. Essence ürünlerini seviyorsan eğer essence kaş farıda çok başarılı,denemediysen kesinlikle tavsiye ederim :)
    Bu arada benim bloguma da bir göz atar mısın :)
    http://pudrapembem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneyebilirim çok teşekkürler :) bloguna hemen bakıyorum sevgiler :)

      Sil
  3. Kaş Alan Kız her seferinde 'Ebru Gündeş kaşı yapma sakın' dememe rağmen acayip kavisler verip bir yandan da 'aa bak almışsın buraları hep bozmuşsun' diye beni azarlıyordu. Ben de dayanamayıp kendim almaya hatta almamaya başladım. Üç yıldır huzurluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir de ukala olmuyorlar mı :( en iyisini yapıyorsunuz aslında :)

      Sil
  4. Yıllardır güvenerek kaşlarımı hep istediğim gibi sorunsuz alan kız eşinden boşanıyormuş, kaşlarımı aldı aynaya bir baktım ki ip gibi kaşlara sahibim üstelik ben sadece kestiriyor ve ortasını aldırıyorum ziraa normalde hiç kaşım yok benim :/ Oldukça içinden çıkılmaz bir durumdayım kısaca ve yazının her kelimesine katılıyorum kaşlar makyajda gerçekten çok önemli!! Hele de kaşlarım bu hale gelince çok net anladım ne kadar önemli olduğunu!! Allaaaammm neden beeenn??!! :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu konuda çok ince eleyip sık dokumak gerekiyor aslında ama ben aman aradan çıksın mantıgında hemen yandaki kuafore gidiyorum.. gitmemeliyim :D
      kaşların azsa kolay uzar uzatırken kötü durmaz en azından :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...