31 Ocak 2014 Cuma

Lancome DreamTone-Değerlendirme-

Lancome DreamTone geçtiğimiz yıl denediğim en iddialı üründü. Eylül ayından beri kullandığım için artık değerlendirme vaktim geldi.
  • Ambalaj ve kapak yapısıyla estetik bir ürün. Lancome elit bir marka olduğunu ambalajlarında da sade çizgisi dışına pek çıkmayarak kanıtlıyor.
Ürün yorumlarıma gelecek olursak: 
  •  Nemlendirici olarak beğendim. Yağlandırmadan günlük nem ihtiyacını karşılayabilecek bir ürün.
  • Asıl iddiası renk tonunu eşitleme konusunda ise pek bir etkisi olduğunu söyleyemeyeceğim. Kalıcı hiç bir değişiklik yapmıyor.
  • Kullanıldığı anda içindeki inci taneleri dedikleri ışığı yansıtan pigmentleri ve silikonlu yapısı ciltte aydınlatıcı bir baz görevi görüp, aydınlatıyor cildi düzgünleştiriyor.
  • Silikonlu olması ve renk pigmentleri içermesiyle asla cilt bakımı ürünü olarak kullanmağımı söylemeliyim. Benim için sadece bir makyaj bazı ve gün sonunda makyaj temizleyiciyle temizlenmesi gereken bir nemlendirici.

Başta çok heyecanlanarak denemek istediğim bir üründü. Fakat içeriğine bakıp düzenli de kullandıktan sonra benim için hayal kırıklığı oldu. Fiyat/performans olarak bakınca tavsiye edemeyeceğim. 

Siz ne düşünüyorsunuz? Denediniz mi?

4 yorum:

  1. Ürünü alıp denemedim ama, bol bol tester kullandım ve bir faydası yok ve gerçekten kullanıp memnun kaldım diyende görmedim. Fiyatı yüksek bu sebeple ben de almam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben memnun kaldım diyen blogger da gördüm işin garibi :)

      Sil
  2. İlk çıktığında bu kadar lanse edilince ben de çok heveslenmiştim. Nemlendirici konusunda ben de fena bulmuyorum, renk-leke konusunda olumsuz yorumları okudukça beklentim yok zaten. Yalnız ben gece sürüp yatıyordum ve şu yazını okuduktan sonra anında vazgeçiyorum. Çok haklısın, ben serum niyetine ezbere sürüp yatıyorum bi süredir :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilk serum niyetine kullandım ama silikonlu ve renkli olmasından huylandım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...