8 Aralık 2013 Pazar

Clinique Anti-Blemish Sivilce Karşıtı Çözüm Seti

Bloglamayalı uzun zaman olmuşken zamansızlıktan ve bahanelerden bahsetmek yerine yazıma ışık hızıyla başlıyorum :)
Bu aralar yaptığım alışverişlerden çok memnunum,hep ihtiyaca yönelik ve sonuçlarından memnun kaldığım ürünler alıyorum.Clinique Anti-Blemish set de bu markaya karşı çok önyargılı olmama rağmen çok memnun kaldığım bir set oldu. Bioderma Sebium serisinin jeli son zamanlarda hiç hoşuma gitmemeye başlamıştı aynı şeyi sensibio H2O misel su için de düşünürken biraz rutinimi değiştirmek iyi geldi gerçekten de.

Olumlu yanlarından bahsedecek olursam
  • Cildi "gerçekten"temizliyor ve arındırıyor. Köpük ve Tonik arasında en iyisi hangisi ayırımı yapamam ikisi de harika. Cildimi biraz gerse de üzerine uyguladığım nemlendiricisi de yağlandırmadan nemlendiriyor. 
  • Cildimde ciddi anlamda düzelme sağladı.Gözenekler küçüldü minik sivilceler uçtu gitti.
  • Set olarak da avantajlı tek tek alırsanız da avantajlı bir set.
Olumsuz yanı ise
  • Ne zaman almak istesem sitede stok sorunu oluyor,bulamıyorum.Şu anda sitede mevcut stoklamak gerek diye düşünüyorum.  
Ne dersiniz Clinique ürünleri ön yargımı kırmışken başka denemem gereken ürünleri var mı? Siz neler tavsiye edersiniz?

8 yorum:

  1. Benim de sivilce sorunum var ve Clinique in en sevdiğim ürünü anti blemish fondöteni. Yağsız yapısını ve mat duruşunu çok sevıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu merak ediyorum sanirim alacagim bu aralar

      Sil
  2. maalesef bende ikli üç sene önce bir setini kullanmıştım sivilceler için. Evet kullanırken wuhuhu ne güzel işe yaradı filan dedim ama seti bıraktığın an eskiye gönüyor yüzün.en azından bende öyle oldu.ama umarım sende işe yarar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik urunlerde devamlilik onemli haklısınız

      Sil
  3. Ben de çok beğendim bunları ama köpük temizleyici konusunda hala kararısızım elimdeki bitince büyük boyunu alsam mı almasam mı diye. Ama tonik ve nemlendiriciden çokçokçok memnun kaldım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temizleyiciyi ben çok beğeniyorum ama bittiğinde stokta yoktu mecbur almam lazımdı La Roche Posay Toleriane aldım o da çok iyi ben onu kullanıyorum şu an tonik ve nemlendiriciye devam

      Sil
  4. İlk kullandığınızda sivilcelerde artış oldu mu acaba ? Elimdeki clinique 3 aşamalı bakım seti bittiği zaman alternatife ihtiyacım vadı bu set aklımda yatıyor uzun zamandır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır bende öyle bir duruma neden olmadı ama kistik sivilcelerim oluşuyor zaman zaman onlara antibiyotik ya da doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum o tarz olanlarda etkisiz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...