24 Eylül 2013 Salı

Hayalinizdeki Cilt Tonuna Lancome Dreamtone ile Kavuşmaya Hazır mısınız?

 Yazın bize bıraktığı nahoş güneş lekelerini de düşünürsek hayalimiz makyajsız bile pürüzsüz lekesiz bir cilt. Lancome Dreamtone ile bu hayalimizi gerçekleştirmeye kararlı. Heyecanla denemeye başladığım ürünle ilgili ilk izlenimlerim olumlu.Sürdüğünüz anda içindeki ışıltılar cildinizi canlandırmaya yetiyor.Leke konusunda ise uzun süreli kullanım gerektiğinden gelişmeleri paylaşma sözü veriyor sizleri ürünün tanıtımıyla başbaşa bırakıyorum.

DreamTone formülünde bulunan transparan inci tanecikleri sayesinde cilde anında daha aydınlık bir görünüm kazandırıyor. DreamTone, cildi renk düzensizliklerinden arındırmak ve cilde sağlıklı bir ışıltı vermek için formülünde 3 aktif içeriği bir araya getiriyor:
Transparan inci tanecikleri: Cilde anında daha aydınlık bir görünüm kazandırıyor. 
Pembe – bakır renk pigmentleri: Anında daha homojen bir cilt görünümü sağlıyor.
Işıltı veren ışık tanecikleri: Cildin sağlıklı bir ışıltıyla daha canlı ve daha kusursuz görünmesini sağlıyor.
Bu üç aktif içerik arasındaki  mükemmel denge, cilde anında etki etki ederek ‘’hayalizdeki cilt tonunu’’ size sunuyor.DreamTone ile Lancôme kozmetik dünyasında yeni bir dönem başlatıyor: ‘’Hayalinizdeki cilt. Makyajsız olsanız bile.”  
Lancome laboratuvarları tarafından belirlenen 3 farklı pigmentasyon profili üzerinde etkili, açık ten rengi, buğday ten rengi ve koyu ten rengi ilk cilt bakım ürünü olma özelliğini taşıyor. DreamTone’un 3 özel formülü mükemmel bir performans gösterdi. Cildin doğal güzelliği ortaya çıkarırken kadınların sadece hayal edebildiği kalitede bir cilt yarattı. 
Teşekkürler #yontemPR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...