12 Ağustos 2013 Pazartesi

YSL Baby Doll Maskara **Değerlendirme**

 YSL Baby Doll Maskarayı makyajı hafif tuttuğum bu yaz aylarında keşfetmem harika oldu.Doğallıktan ödün vermeyen bir maskara ile tanıştırmak istiyorum sizi.
Plastik fırça aslında pek sevdiğim bir fırça türü değil.Yoğun hacim-sever olarak plastik fırçalarda aradığımı bulamıyorum.Baby doll ise az makyajı hatta makyajsızmış gibi görünmek istediğiniz makyajları destekleyecek bir maskara diye düşünüyorum.
 Kimler Sevebilir?
  • Maskaradan kıvrım ve uzunluk bekleyenler.
  • Kirpik diplerinde hafif bir hacim isteyenler ama uçlarına doğru kirpikler ayrılsın diyenler.
  • Topaklanmadan hoşlanmayanlar.( 2. ve 3. katta bile topaklanma olmuyor)
  • Gün boyu akmadan dökülmeden maskaram kalsın diyenler
  • Uygulamadan sonra çabucak kurusun sabitlensin isteyenler(YSL shocking kullananlar bilir;o daha ıslak daha zor kuruyan bir maskaradır)
Kimler sevmeyebilir?
  • Dramatik kirpiklerden hoşlananlar
  • Yoğun hacim isteyenler

Maskarasız kirpiklerim ve tek kat uygulanmış halini fotolarda görüyorsunuz,makinemin azizliğidir ki makyajlıda da makyajsızda da kirpiklerim olduğundan kısa ve az görünüyor :( Yaz sıcaklarında kalıcılığı,uygularken göz kapaklarıma bulaşmaması ve çabucak sabitlenmesi ile kalbimi çalan bu maskara için tek söyleyebileceğim olumsuz özellik YSL maskaralarındaki parfüm; yoğun parfüm kokusu Shocking kadar olmasa da hissediliyor ve uygulamadan sonraki 1 2 saat boyunca burnuma hafif hafif geliyor.Deneyerek almanızı tavsiye ederim.

**Ürün denemem için gönderilmiştir;yorumlarım objektiftir.

5 yorum:

  1. Bana göre değil o zaman canım bu maskara . Zaten plastik fırçaları da pek sevmiyorum. Dramatik görünüm daha çok hoşuma gidiyor kirpiklerde. Yorumlar için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...