16 Ağustos 2013 Cuma

Lancome Show by Alber Elbaz Hypnose Maskara

 Lancome Hypnose serisi maskaralarından klasik Hypnose bu kez karşımıza farklı bir ambalajla çıktı.Modacı Alber Elbazın tasarladığı bu koleksiyon heyecanla beklendi ambalajlar cok beğenildi.
Şahsen klasik Lancome ambalajlarını çok beğeniyor ve bu koleksiyonun ambalajlarından pek hoşlanmıyorum.Sevimli olsun diye mi yapılmış yoksa neşeli mi anlamadım ama Lancome gibi klasik çizgiye sahip bir markanın arada renklenmesi de gerekiyormuş demek ki :)
 Yorumlarıma gelirsek;
  • Daha önce de kullandığım bu maskarayı severek kullanıyorum,uygulama sonrası cok az kurumasına izin vererek katları geçtiğiniz takdirde hacmini arttırabiliyorum topaklanma 4.kata kadar yapmadı.4 ve 5ten sonra haliyle kalınlaşıyor.
  • Takma kirpik etkisine yakın dolgunlukta kirpikler ve kıvırma elde ediyorum
  • Uzatma konusunda Hypnose Drama ya da  Doll Eyes kadar olmasa da başarılı.
  • Klasik Lancome Maskara kokusuna sahip.
  • Hassas gözler için de uygun olduğunu söylemeliyim çünkü sıcaklarla beraber her maskarayı kullanamaz oldum gözlerimde yanma yapan ürünler var.

Siz ne düşünüyorsunuz,ambalaj tasarımını beğendiniz mi? Peki favori Lancome maskaranız ne? Denemek isterseniz önce hangisini seçerdiniz?

4 yorum:

  1. Ben de klasik lancome hyponse kullanıyorum. diğer tercihlerim de rimmel endless lash accelerator ve loreal volume million lashes.. Lancome hypnose drama da çok güzel:) Ambalaj konusunda sana katılıyorum. Chanel - Lancome ve Guerlain'in hiç böyle aksiyonlara ihtiyacı yok ama yine de hoş olmuş:) güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle böyle markaların buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorum ama özenmişler bir koleksiyon yapmışlar ne diyelim :)
      volume million kırmızı olanını seviyorum ama siyahı çok merak ediyorum en yakın indirimde deneyeceğim :)

      Sil
  2. Bencede böyle şeylere gerek yokmuş klasik halini seviyorum. Benim en çok sevdiğim maskaralardan biri lancome hypnose sürekli başka rimeller denesemde hep çekmecemde olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. klasik her zaman daha şık geliyor bana elegan bir tasarım olsaydı fena da olmazdı ama :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...