18 Ağustos 2013 Pazar

Lancome La Vie Est Belle Edp Parfüm



La Vie Est belle bir bildiri, kişinin kendini mutluluğa götüren yolu bulmasında bir rehber. Kişiyi standartlar ve klişelerden çekip çıkararak, kendisini mutlu edecek, nesnel ve şekilsel değerlerin ötesinde, içsel bir yolculuğa taşımanın zaferini temsil eder.

Daha önce minik testerini kullandığım ama pek de kendime yakıştırmadığım kokuyu kız kardeşim çok ama çok beğenerek kullanıyor.Parfüm konusunda görecelilik bizim ailede ayan beyan ortada. Annem baharatlı ve amberli gibi bana göre çok ağır kokuları çok severken,kız kardeşim daha şekerli kokulardan  hoşlanıyor,ben malumunuz daha çiçeksi ve pudramsı kokuları seviyorum.İşin garibi bana çok hafif ve ferah gelen kokular anneme ağır gelebiliyor onun baharatlı kokuları hakkında benim düşüncelerimi de tahmin edebilirsiniz.

Kız kardeşimin favorisi olan bu parfümü sizler için değerlendirdim.
  • Şişe tasarımını çok beğeniyorum,gülümser gibi durması,rengi ve boynundaki fuları ile alıp makyaj aynamın önüne biblo olarak koyabilirim.
  • Parfüm notaları bana hitap etmese de kalıcılığından ve az miktar uygulansa bile etrafına yayılan kokusundan emin olabilirsiniz.
  • Fiyatını sitelerde şöyle bir araştırdığımda şu an en uygunu hepsiburada gibi görünüyor; 75ml 179 TL . Daha yüksek hatta uçuk fiyatlar da görmeniz mümkün.Daha uygununu görürseniz haber verirseniz sevinirim.
Deneyerek almanızı tavsiye ettiğim bu kokunun bir cazibesi olduğunu da kabul etmem gerekiyor.
Online olarak denemediğiniz bir kokuyu almanızı asla tavsiye etmem.Deneme hatta minik bir testerını kullanma şansınız varsa öyle karar vermelisiniz.
İlk kullandığım anda çok beğenip sonradan soğuduğum çok parfümüm oldu.
Favorim Chanel Chance ın tahtını ise sallayan çıkmadı henüz; bir de Merak ettiğim Chloe parfümleri var ,tavsiyeleriniz var mı? Sizin favori parfümünüz ne?

8 yorum:

  1. Ben de bayiliyorum bu parfume, evdekiler bitince almayi hedefliyorum :) daha uyguna gormedim maalesef, misspera'da 20tl indirim kuponu falan ancak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de sevenlerdensin :)
      dutyfree de falan ne kadar acaba belki uyguna bulunur

      Sil
  2. Chloe love güzeldir, ayrıca bu parfümü çook seviyorum. İnsanı mutlu eden keyifli bir kokusu var. Tatlı meyveli kokuları sevenler tercih edebilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. chloe love denemiştim güzeldi temiz temiz kokuyordu ama tekrar bir denemeliyim

      Sil
  3. orjinali yok ama ben de seviyorum bu kokuyu:))bu arada bloğumdaki yayın sorunundan dolayı yeni bir blog açtım.
    modavesaireburcu.blogspot.com yeni adresim. orda yazılarım okuma listelerine düşecek inşallah :) takip edersen çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
  4. Lancome hypnosse favorimdir. Prada candy o da güzel şekerli bir koku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hypnose bana agır gelmişti candy de adı gibi şeker :)

      Sil
  5. Bana biraz ağır gelse de gerçekten dikkat çekici ve iddialı bir koku...

    Bu arada blogumdaki büyük satışa katılmak isterseniz;

    http://exclusivepink.blogspot.com/2013/08/buyuk-blog-sats.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...