6 Şubat 2013 Çarşamba

*Kozmetik Dışı* Sonnentor Organik Sertifikalı Çaylar

 Sonnentor Organik ve ilginç çay çeşitleri olan Avusturya menşeli bir marka. Ecosert sertifikasına sahip olmaları + puan aldı benden.Denemem için gönderilen bu çaylardan çok ambalajlarından hoşlandım.Gelen kalemin ise kapağında bir bölme var ve içinden ağaç tohumları çıktı.
Vitaminli çaylardan,hamilelere ve emziren annelere tutun da uyku öncesi rahatlatıcı çaylara kadar çeşit çeşit çayları var. Eşim de ben de pek severiz zaten bitki çaylarını deneme fırsatımız olduğu için sevindik.

SONNENTOR üretim üretim hattı 600'den daha fazla ürünü içermektedir: 'Sniffle Tea’' (Burun Çeken Çay)den, zencefilli ‘White Source of Strength Tea’'ye (Güç Çayının Beyaz Kaynağı), Etiyopyalı ‘Berbere’-baharatı karışımından 'Cheeky Cherubs’ (Yüzsüz Melekler) çorbalarından tuz değirmenleri için ‘Magic Salt’a (Sihirli Tuz), Viyanalı Cazibe Organik Kahve-karışımına ve sertifikalı organik menşee sahip daha pek çok çiftlik ürünlerine kadar farklılık göstermektedir.

Tüm bu maddelerin ortak yanı SONNENTOR’un başarı formülüdür: el ile dikkatlice seçilen en yüksek kalitede organik içerikler ve yenilikçi ürün konseptleri.

Benim Çayım Red Nose Kış çayı :)
Farklı çeşitlerden Denemek için sabırsızlanıyorum.

Siz de incelemek isterseniz burdan çaylara göz atabilirsiniz.
Çok Yakında Sonnentor ile bu güzel çaylardan izleyicilerime de deneme fırsatı sunacağız..Haberini de şimdiden vereyim :)

3 yorum:

  1. severim organik şeyleri, bekliyoruz o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tadlari da iyidir insallah zumrem :) daha icmedik

      Sil
  2. davetin için teşekkür ederim cok naziksin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...